maanantai 4. kesäkuuta 2012

Saanko esitellä?

Aiemmin en lainkaan esipessyt kankaitani ja osa ommelluista paidoista kutistuikin liian lyhyeksi pesussa reilusta kutistumisvarasta huolimatta. Innostuin siis pesemään koko kangaskasani, joka tuli samalla inventoitua. Ihan kiva operaatio muutenkin, sillä sain aivan uusia inspiraatioita kankaita katselless :)


Saanko siis esitellä? Tässä ne tulevat:
Kuviolliset trikoot: pinkki-, lila-, sini-, vihreä- ja keltasävyiset.

 Samat trikoot höystettynä ruskea- ja punasävyisten kanssa.

 Raitatrikoot.

Ja yksiväriset trikoot.

Luulisi että näistä saisi jo jotain aikaiseksi, mutta silti tuntuu että jotain aina puuttuu ja kangasvarasto taitaakin täydentyä huomattavasti nopeampaa kuin ehdin sitä tuhota.

Ja tässä esittelen siis VAIN trikoot. Joustofroteet, velourit ja colleget jäivät vielä kuvaamatta, niistä ehkä myöhemmin lisää.


6 kommenttia:

 1. Ihanan värisiä kankaita! Kyllä mulla ainakin inspiraatio iskisi noita hypistellessä. Mutta tuo on niin tuttu tunne, että vaikka kaappi on täynnä kankaita, niin aina tuntuu jotain puuttuvan.

  VastaaPoista
 2. Kiitos Sanna :) Vielä kun oppisi rohkeammin yhdistelemään eri värejä keskenään, eikä yrittäisi löytää just sitä samaa vihreää, ruskeaa, turkoosia, pinkkiä... Ja aikaa tarvittaisiin lisää kaikkien niiden ideoiden toteuttamiseksi, mitä mulla tällä hetkellä on.

  VastaaPoista
 3. Oi, ihanat kangasvalikoimat! Mulla ei oo puoliakaan tuosta määrästä ja silti mulla on kankaanostokielto päällä... (Siis miehen ja pankkitilin puolesta, itehän kyllä antaisin luvan klikkailla just niin paljo ku sormi ehtii.) Ei meillä kyllä mahtuiskaan enää mihinkään, kun oon jo olkkarin kirjahyllyn vallottanu kankailla. :D

  VastaaPoista
 4. Se mun piti vielä sanoa, että jostain syystä en voi klikata itseäni lukijaksi, onko vika mun päässä vai eikö tässä blogissa oo semmosta mahdollisuutta?

  VastaaPoista
 5. Nyt pitäisi olla mahdollisuus myös liittyä lukijaksi, kiitos kun huomasit Veera :) Ilmeisesti kuitenkin onnistut jotenkin liittymään lukijaksi, kun näyit heti siellä lukijoista :) mullakin kyllä PITÄISI olla kangaslakko päällä, mutta kiusaukset (ja tarpeita ;)) on ihan liikaa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, sain lisättyä blogin tuonne mun oman hallintapaneelin listalle, niin nähtävästi liityin samalla lukijaksi. :D

   Poista