perjantai 3. elokuuta 2012

Unipupu

Suurten muutosten aika on taas käsillä. Itse joudun aloittamaan työt viikon päästä ja lapset joutuvat siis päivähoitoon. Pienempi on vasta 10 kk ja äidille tulee surku toisen puolesta. Päivähoitoelämää helpottaakseni halusin tehdä pienelle jotain pehmeää ja äidistä muistuttavaa, syntyi unipupu.


Pupu on tehty ihanan pehmeästä Ikasyrin mangonkeltaisesta sydänvelourista, vadelmanpunainen joustofrotee on ostettu Seliasta. Vasemman puoleinen silmä ripsineen oli harjoituskappale ja oikeanpuoleinen


Tämä on kyllä aivan ihanan pehmeä ja pullukka, olen sitä kovasti paijannut, jotta oma hajuni tarttuisi siihen :)
 

Ompelin pupuun myös pienen nauhan, ajatuksena se että pienen voisi olla sitä mukava näprätä.


Pientä tyttöä en saanut malliksi pupua rutistelemaan, mutta 2,5-vuotias velipoika oli sitäkin innokkaampi. Täytyy tehdä pojallekin oma unipupu :)



Mallin tähän pupuun sain jostain englanninkielisestä blogista, mutta koska en sitä silloin laittanut ylös, en nyt valitettavasti löydä sitä tähän hätään. Lisään sen myöhemmin kun se osuu taas eteen.

Edit. Ahkeran googlailun tuloksena pääsin viimein kaavan jäljille. Pupun malli on otettu täältä: http://blog.revoluzzza.com

12 kommenttia:

  1. Oi että, miten suloinen pupu! Tekee mieli tehdä kanssa tuollainen. :)

    VastaaPoista
  2. Ihana! Tosi suloinen, pitää varmaan kans meidän pojille tehdä pupuja. Pienempi on ihan pian muuttamassa isoveljen kans samaan huoneeseen ja ehkä äitin omaatuntoa lievittäin oma ihana unipupu. :)

    VastaaPoista
  3. Onpa ihana! Meidän 1v 3kk aloittaa ensi viikolla päiväkodin ja voisinkin tehdä hänelle tuollaisen unikaverin.

    VastaaPoista
  4. Voi kun ihana pupu. Kyllä varmasti tämä pupu helpottaa niin pientä kuin äitiäkin...onhan siihen laitettu paljon rakkautta :)

    VastaaPoista
  5. Aivan ihastuttavan suloinen pupu, rakkaudella tehty

    VastaaPoista
  6. Onpa ihanan hellyyttävä pupu!

    VastaaPoista
  7. Oi kuinka suloinen pupu jussikka <3

    VastaaPoista
  8. Ihana ajatus ja suloistakin suloisempi toteutus!

    VastaaPoista
  9. Oi kun söpö. :) Meidän tyttö alkoi tekemään pikkuveikalla tällaista vuosi sitten. Ei ole vielä valmistunut. Äitiinsä tullut. ;D

    VastaaPoista